Dnes má svátek Marek, zítra Oto

MRS Pohořelice

Moravský rybářský svaz Pohořelice

Načítám ...
Login
Chválíme cvrčovické rybáře
 
Moravský rybářský svaz Pohořelice zorganizoval dne 4.3.2018 brigádu na řece Jihlava (revír Jihlava 2). Od splavu ve Cvrčovicích až po lesík sesbírali brigádníci celkem 34 vaků odpadu. Akce se zůčastnilo celkem 12 rybářů, a to: 
* Kovácz Aleš
* Kovácz Václav
* Sládek Martin
* Sládek Jaroslav
* Kotoul Petr
* Kotoul Jaroslav
* Klein Leoš
* Baumgartner F.
* Pilař Karel
* Dóbi Jaroslav
* Zimmermann Petr
* Langr Ondřej
Další akce se uskuteční na podzim 2018.
MRS děkuje všem brigádníkům.
 
 
                       Jaroslav Klein, místopředseda MO
 

Brigádní povinnost členů MRS Pohořelice je odpracovat 10 hod.brigád.Kdo neodpracuje brigádu uhradí MRS MO Pohořelice 60kč za každou neodpracovanou hodinu.

Brigády v roce 2014 začínají až dle počasí a to v měsíci březnu, asi okolo 15. března. V jarním období začínají práce na Rybochovu v Pohořelicích, dále úklid okolo řeky Jihlavy od jezu ve Cvrčovicích až po Smolín.

V nadjezí úklid v úseku Rajčula a starý tok směrem na Odrovice. V Pohořelicích potom úklid náhonu a revíru Kolo. V květnu před závody v termínu 3. a 10. je velká brigáda chystání závodů a úklid. MS Přibice a MS Ivaň si organizují brigády svoje na řece a Přibickém a Ivaňském  jezírku. V létě je hodně práce na Rybochovu-sečení trávy a sběr okřehku. Tato práce je potřebná až do podzimu průběžně. Na podzim potom výlovy Rybníků a Rybníčků na Rybochovu.

MS Miroslav a MS Ivaň má svoje akce, zde zapojují obce ze svého okolí. MS Medlov má na starosti úklid řeky a Medlovského jezera.

Sedlák Petr, předseda.

 

 

Sedlák Petr 720207992
Klein Jaroslav 775235220
 















Redakční systém (0.92) - (c)-M.B.
http://www.blomi.cz
info